Skip to content

Vegan Milker® е лесен за използване кухненски инструмент, който ни позволява бързо да приготвяме домашни растителни напитки и активно да допринасяме за философията на нулевия отпадък, помагайки да съхраним природата и опазим околната среда

 

Стъклените и пластмасовите съдове на Vegan Milker, както и филтрите, са изработени от най-висококачествените материали на пазара (всички с европейски и северноамерикански произход). След интензивни химически тестове, проведени в Германия, те са одобрени за използване с вода при 100ºC (за максимум 15 минути), без да се допусне мигриране на химически или токсични елементи към храната или напитките.

Тестовете са проведени от Bureau Veritas и TÜV Rheinland в Германия и от Центъра за технологии за пластмаси (AIMPLAS) в Испания.

Проектирано
и произведено в Испания

Vegan Milker® е проектиран и произведен в Испания (ЕС). Патентован е като изобретение със световна защита в Европейското патентно ведомство (ЕПВ), в Патентното ведомство на САЩ (USPO), в Китайската патентна агенция, в Мексиканския институт за индустриална собственост (IMPI) и др.

 

Изобретението се състои от 4 части, които се произвеждат единствено и само в Испания (Европа) от 6 малки фирми от Валенсия и Аликанте. 

Видео плейър youtube

УСТОЙЧИВОСТ

Vegan Milker непрекъснато се развива в посока на органичен и по-устойчив модел с непластмасови и висококачествени материали. Точно с този дух се се ражда и серията Vegan Milker Soul. .

  • Стъклена кана: устойчива на топлина (така че може да издържи на гореща вода и на вибрациите от ръчния блендер, което не е възможно при повечето стъклени съдове). Нашето стъкло също не съдържа олово и кадмий.
  • Бамбуков капак: избрахме бамбука, защото е гъвкав и органичен материал на растителна основа. Той не допринася за обезлесяването и изсичането на гори.
  • Бутало от борова дървесина: борова дървесина от сертифицирани устойчиви гори от Северна Испания. Произведено в Испания.
  • Филтър от неръждаема стомана: с полипропилен без токсични пластмаси