Skip to content

Ние предлагаме 30-дневна гаранция за връщане на продукти. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, можете да върнете продуктите в рамките на 30 дни след получаване на поръчката за пълно възстановяване на сумата.

Задължително условие е закупените продукти да бъдат в изряден търговски вид. В случай, че продуктите са използвани, търговецът си запазва правото да приспадне съответната сума от стойността на артикула за възстановяване на артикула в търговски вид. Клиентите носят отговорност за всички такси за доставка и обработка, свързани с връщане на артикул.

При констатация на дефектен продукт в момента на получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие, като потребител, писмено сте упражнили правото си на отказ.

Как да обработим връщане:

  • Стъпка 1: Обадете се на Обслужване на клиенти на 0896 926 946.
  • Стъпка 2: Попълнете формата за рекламации.
  • Стъпка 3: Опаковайте продуктите, които искате да върнете, и ги изпратете на адрес: бул. Цариградско шосе 425, гр. София, Складова база МДЛ, рампа номер 8
  • Стъпка 4: Очаквайте потвърждение от нас за получените артикули. Всички възстановявания ще бъдат обработени за приблизително 10 дни след получаване на върнатите стоки.