Skip to content

Ние не обичаме да изхвърляме храна и обичаме да се възползваме от нея, да я рециклираме и да измисляме нови приложения за нея.

Всичко дойде от един много практичен въпрос. Имаме много каши от растително мляко. Какво можем да направим с тях?

В резултат на нашите експерименти и вашето сътрудничество, ние съставяме поредица от рецепти, направени с каши, които ще ви помогнат да спестите пари, да спечелите здраве и да активирате творчеството си.

За нас „Pulping“ означава рециклиране, изобретяване, дегустация, откриване как да се храним по-добре. Да "пулпим" ли?

Веган бургери без глутен

Веганските крокети и бургери са вкусно и здравословно ястие, което всички обожават. Вземайки предвид тяхната визия и вкус, човек би решил, че приготвянето им отнема цяла вечност, но в действителност
Научи повече

Енергийни барове с бадем и кокос

Искахме да ви покажем една от любимите ни рецепти за използване на остатъците от приготвянето на домашни растителни млека. Тази рецепта е направена от кокосова и бадемова пулпа. Макар и
Научи повече

4 рецепти и трикове за рециклиране на пулпа от тигрови ядки

С Vegan Milker у дома е много вероятно да прекарате лятото в приготвяне на домашни растителни млека, плодови шейкове, вегански сладолед и т.н. Ако е така, домът ви сигурно е
Научи повече

Веган бонбони Фереро Роше с пулпа от кокос и лешници

Предлагаме ви да приготвите класическите Фереро Роше без захар, като използвате сезонни продукти и рециклирате пулпата от лешниковото и кокосовото мляко. Тази рецепта е един от любимите ни експерименти за
Научи повече

Палачинки от елда с овесена пулпа

Тези, които ни познават отдавна, знаят колко важно е за нас да използваме пълноценно семената, като рециклираме остатъците от пулпата от домашно приготвените растителни млека. Смятаме, че е от съществено
Научи повече

Веганска торта от ядкова пулпа и какао

Време за приготвяне: 15 минути Време за готвене: 30 минути Ядковото мляко е едно от любимите ни растителни млека през есенно-зимния сезон. Освен че е вкусно, то е и много
Научи повече

Пастет от цвекло с пулпа от орехи

Днес споделяме най-новото си откритие за повторно използване на растителната млечна пулпа: рецептата за пастет от цвекло с орехова каша. Обичаме да приготвяме веган пастети с помощта на растителна млечна
Научи повече

Енергийни бонбони с кокос

Енергийните веган бонбони са идеална рецепта за използване на пулпата от домашно приготвени растителни млека. Това е много универсална рецепта, която също така е много лесна за приготвяне.Те са много
Научи повече

Крем от фурми с пулпа от кестени

Крем от фурми с пулпа от кестени е лесна за приготвяне и много питателна сезонна рецепта, която обикновено се харесва на всички. Хранителни свойства Както кестените, така и фурмите са
Научи повече